Jani Oksanen Info/palaute 

  Valokuvat > Maisemat > Katiska

 < Seuraava(47/60)Edellinen > 

Katiska (kuva lisätty 7.3.2007) Kuvan arviointi:
Mahtaa olla katiska pikkasen liian lähellä rantaa, mutta onpahan ainakin helppo tarkistaa onko saalista :-) Tämä on otettu kesällä 2006 Kotkassa. Käytin Cokinin puoliharmaafiltteriä (gradient gray). 1  2  3  4  5

Pisteytetty:3620 kertaa.
Keskiarvo:3,00 pistettä.
Katsottu:10043 kertaa.

 Matti | 9.3.2007 klo. 16:20:18 
Hyvä rajaus - kivet edustavat samaan aikaan niin lämpöä kuin kylmempiä ja kovempia elementtejä, katiska on sopivan maltillisesti keskeltä löydettävissä. Jälleen, saa miettimään kuinka paljon tunnelma muuttuisi jos katiska olisi poissa. Nimi kertoo kaiken, mutta tässä voisi tietty myös harkita vähän mystisempää vihjettä unohdetusta pyydyksestä :)
 Meiju | 10.3.2007 klo. 18:10:42 
Minunkin mielestäni kuvan rajaus on hyvä. Katiska on tässä kuvassa tärkeä elementti, vaikka katseeni hakeutuukin enemmän noihin kivenlohkareisiin, jotka ovat jotenkin karulla tavalla kauniita. Kuvasta huokuu lämmin tunnelma. Kaunis kesäilta rannalla, tulee haikea fiilis tätä kuvaa katsellessa.
 Matti | 10.3.2007 klo. 20:14:40 
Joo. Kivien lämpö. Vesi niin lämmintä, että tarvitse värjötellä uinnin jälkeen horkassa (liian pienen) pyyhkeen turvissa. Kesä fiilistä. Pompsahti nyt silmiin tuo hyljätty kebab-pakkaus kiven juuressa. Mitähän romua olen vielä tästä unohtanut. Jokatapuksessa, Suomen lämpimät kesäillat rannassa ovat niin vahvoja, että roskat ja romppeet antautuvat sivurooliin :) Haikeaa on haikuseni.
 Meiju | 10.3.2007 klo. 20:30:58 
Kappas, kiven juurella todella on hylätty kebab-pakkaus. En ole kiinnittänyt siihen aiemmin mitään huomiota, kivenlohkareista huokuva lämmin karuus on niin vangitsevaa :) Tässä kuvassa on yllättävän paljon yksityiskohtia, kun tarkemmin tutkii. Vahva, tunnelmallinen, haikea kuva.
 Nina | 11.3.2007 klo. 12:51:46 
Tässä sen näkee, miten ihminen osaa pilata kauniin maiseman. Sen jälkeen kun tietää, että kuvassa todellakin on hyljätty kebab-pakkaus, niin katse hakeutuu siihen. Karulla tavalla kaunis kuva. Tästä kuvasta löytää paljon sanomaa.
 Meiju | 11.3.2007 klo. 17:22:57 
Huomaan palaavani uudestaan ja uudestaan tätä kuvaa tuijottamaan. Jokin tässä kuvassa viehättää ja puhuttelee. Tuo takimmainen iso kivenlohkare ja siinä oleva lovi oikein vangitsevat katseen. Laskevan auringon säteet osuvat siihen niin kauniisti saaden kiven näyttämään lämpimältä. Tekisi mieleni koskettaa kiven pintaa, onko se kylmä vai lämmin? Jotenkin helppo kuvitella itsensä "sisään" tähän kuvaan: istua rantakalliolle, tuijottaa horisonttiin ja kuunnella pienten laineiden hentoa liplatusta. Kiire ja murheet unohtuvat: on hyvä, mutta haikea olo. Lähtiessä voisi napata tuon kebab-pakkauksen ja viedä sen roskakoriin ;) Tämä on todellakin vaikuttava kuva.
Kommentoi kuvaa:
Huom: Jos sinulla on tunnukset, kirjaudu ennenkuin jätät viestin niin voit muokata viestejä!

Nimimerkki:
Copyrights © Jani Oksanen